Svátek má Valérie
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Na letní tábor do Jestřabí!

Autor: Redakce UNO. Neděle 06. března 2011.

JestrabiVšechny děti od 7 do 15 let mohou vyrazit na letní tábor do rekreačního zařízení Jestřabí, které leží v srdci Hostýnských vrchů. Tábor se koná v termínu od 9. do 16. července 2011. Program je zaměřený na pohyb v přírodě, sportovní zdatnost, přežití v přírodě. Děti si budou moci také zasoutěžit v různých disciplínách – uzlování, topografie, střelba ze vzduchovek ad. – nebo se pobavit na taneční diskotéce či „skřítkovém“ karnevalu. Cena je 2 700 Kč. Kapacita ubytování je omezena, proto se hlaste co nejdříve!

Leták s podrobnými informacemi a závaznou přihlášku naleznete ZDE

 

Za královskými úkoly do Středolesí

Autor: Redakce UNO. Úterý 28. dubna 2015.

Read moreV polovině dubna jsme vyrazili do malebného království v srdci Moravy zvaného Středolesí. Tamní král nás pověřil velkou spoustou úkolů, a až do neděle jsme se museli hodně snažit splnit všechna jeho přání. Práce to byla náročná, naše putování dlouhé a daleké, ale král byl nakonec spokojen a odměnil nás královskou hostinou. Páteční večer se nesl v duchu v rytířských přehlídek a dvorské zábavy. Pro krále jsme organizovali divadlo a jiné kratochvíle pro pobavení jeho i hostů.  V sobotu jsme pak vyrazili dobýt nedaleký hrádek Puchart, kam jsme museli projít přes nepřátelské území království Radíkov. Tam jsme také provedli průzkum pro plánovanou invazi jménem středolesského království...

celý článek

 

Vyprošťování pro hasiče MSK

Autor: Redakce UNO. Středa 02. března 2011.

Read moreHasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje, Krajské sdružení hasičů Moravskoslezského kraje a město Hlučín dne 16. dubna 2011 organizují Soutěžní instrukčně metodické zaměstnání jednotek SDH obcí Moravskoslezského kraje předurčených pro zásahy u dopravních nehod (dále jen "soutěžní IMZ") a Krajské kolo HZS Moravskoslezského kraje ve vyprošťování (dále jen "krajské kolo").

celý článek

   

Projekt umožnil získat praxi lidem se zdravotním znevýhodněním a osobám pečujícím

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 09. dubna 2015.

Read moreSpolek o.s. InternetPoradna.cz završuje realizaci dvouletého evropského projektu Něco za něco – uč se a práci najdeš, kterým od dubna 2013 nabízela pomoc v procesu začleňování na trh práce osobám se zdravotním znevýhodněním a osobám pečujícím. Projektu se zúčastnilo celkem 54 osob, jež mohly využít následující aktivity: individuální konzultace s pracovním konzultantem a psychologem, vzdělávací kurzy včetně absolvování rekvalifikačních a specializovaných kurzů, bilanční diagnostiku a ergodiagnostiku, skupinová motivační setkávání, vzdělávací a motivační pobyt a v neposlední řadě zaměstnání se mzdovým příspěvkem.

celý článek

 

Poutě v Dubě nad Moravou 2011

Autor: Redakce UNO. Sobota 05. března 2011.

dub-nad-moravouŘímskokatolická farnost Dub nad Moravou vydala seznam poutí pro rok 2011. Aktuální přehled poutí v poutním kostele Očišťování Panny Marie naleznete ZDE

.

   

Strana 80 z 83