Svátek má Robert
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Semináře pro nno

Katedra aplikované ekonomie nabízí kurzy neziskovkám

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 23. července 2015.

kae-logoKatedra aplikované ekonomie Filozofické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci nabízí v rámci programů kvalifikačního vzdělávání kurzy pro veřejnost vhodné i pro zaměstnance a dobrovolníky nestátních neziskových organizací.

Modul je rozdělen do celkem osmi kurzů pokrývající široké spektrum témat (management a řízení lidí, marketing, podnikání, účetnictví, projektový management a fundraising a řadu dalších),  s tím, že zájemce může absolvovat celý modul nebo samostatně pouze některé kurzy.

Podrobnější informace najdete na stránkách katedry. V případě zájmu se na neváhejte obrátit na garantku programů  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

 

Seminář poradí, jak na plánování rozpočtu

Autor: Hynek Pečinka. Čtvrtek 21. května 2015.

olomoucky kraj 2Olomoucký kraj zve zástupce neziskových organizací na seminář „Rozpočty a cash flow v NNO“ pod vedením Karla Malého, který se koná 8. 6. v Olomouci a 9. 6. v Šumperku. Naučíte se zde vytvořit, kontrolovat a upravovat rozpočet a s ním plánovat související tok peněz (cash flow) ve vaší organizaci tak, aby vám nikdy nechyběly.

Spousta organizací zkrachovala, a přitom měla kladný hospodářský výsledek. Žádná z nich však neměla kladné cash flow! Víte, kolik peněz budete mít k dispozici příští týden nebo za měsíc? Pokud s odpovědí váháte, tento seminář vám ukáže, jak na to. Více zde.

 

OK4EU zve na seminář Programu EU pro zaměstananost

Autor: Hynek Pečinka. Čtvrtek 21. května 2015.

ok4eu-v-czSdružení OK4EU zve na seminář Programu EU pro zaměstnanost a sociální inovace, který se uskuteční v pondělí 1. června 2015 od 10:30 v Kongresovém sále Krajského úřadu Olomouckého kraje.

Cílem semináře je představit nový Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace. Jedná se o celoevropský nástroj financování, který přímo spravuje Evropská komise a který podporuje zaměstnanost, sociální politiku a mobilitu pracovních sil v rámci EU.

Podrobný program akce naleznete v příloze.

   

Olomoucký kraj zve na seminář o přeshraničním partnerství

Autor: Administrator. Pondělí 18. května 2015.

Read moreOlomoucký kraj, oddělení regionálního rozvoje Krajského úřadu Olomouckého kraje pořádá ve středu 3. června seminář pro žadatele k novému programu přeshraniční spolupráce Česká republika – Polsko 2014-2020(INTERREG V-A ČR – Polsko). Cílem semináře je informovat budoucí žadatele programu o možnostech přeshraniční spolupráce v novém období 2014 - 2020.

celý článek

 

Naučte se základy komunikace se sluchově postiženými

Autor: Hynek Pečinka. Pondělí 04. května 2015.

Deaf disability awarenessOblastní unie neslyšících Olomouc zve na akreditovaný seminář na téma Základy komunikace s osobami se sluchovým postižením. Uskuteční se 18. května v prostorách Unie na Jungmannově ul. 25 v Olomouci od 9 hodin. Přednášejí Svatava Panská, Jana Menšová, Martin Chupík a Jana Quittová. 

Přihlášky nejlépe online nebo zasílejte na  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript  do 11. května. Leták ke stažení zde...

   

Strana 18 z 40