Svátek má Robert
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Semináře pro nno

Kraj uspořádá diskusní workshop o sociálním podnikání

Autor: Administrator. Pondělí 09. listopadu 2015.

logo-olomoucky-krajV době příprav zákona o sociálním podnikání připravil Olomoucký kraj zájemcům z neziskových organizací diskusní workshop na toto téma. S prezidentem Asociace veřejně prospěšných organizací České republiky Markem Šedivým přijďte diskutovat 27. listopadu do Olomouce.

Přihlaste se prosím do 20. listopadu na e-mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Pozvánka je ZDE.

 

Nové vzdělávací kurzy nejen pro sociální služby

Autor: Redakce UNO. Úterý 06. října 2015.

Read moreRádi bychom vás upozornili na říjnovou nabídku kurzů pořádaných Nadací Neziskovky.cz. Najdete v ní hlavně akreditované kurzy z oblasti sociálních služeb, ale nejen z ní. Zejména bychom chtěli upozornit na: 

Time management - AKREDITACE MPSV, 12. 10.2015

Máte málo času? A máte jasno v tom, čemu ho chcete věnovat? Kurz přinese řadu inspirací, jak dobře a efektivně svůj čas využívat a pochopení principů, které lze v time managementu uplatnit, abychom si mohli říci "mám hotovo".

celý článek

 

Olomoucký kraj zve na ekonomické semináře

Autor: Redakce UNO. Pátek 02. října 2015.

logo-olomoucky-krajSemináře "Účetní závěrka a daňové přiznání NNO" pod vedením Karla Malého proběhnou od 19. do 23. října v Olomouci, Přerově a Jeseníku. Zástupci neziskových organizací se na nich mimo jiné dovědí, čím se liší hlavní a hospodářská činnost, jak v účetnictví správně rozdělit náklady z hlediska donátorů, jak podat daňové přiznání, naučí se rozdělit daně a cokoli dalšího je z oblasti účetnictví zajímá - součástí semináře bude i praktické cvičení.

Více na webu pořadatele, kterým je Olomoucký kraj.

   

Semináře s Jiřím Plamínkem se neziskovkám vyplatí

Autor: Administrator. Pondělí 07. září 2015.

Read moreDoporučujeme vám jedinečnou příležitost k setkání s lektorem, konzultantem, facilitátorem, mediátorem a autorem knih RNDr. Jiřím Plamínkem v sérii v Ostravě konaných seminářů připravených na míru pro oblast sociálních služeb a akreditovaných Ministerstvem prací a sociálních věcí. Jde o příležitost k setkání s osvíceným člověkem (video z konferenceTEDx) a o dobrou investici z dlouhodobého hlediska.

celý článek

 

Chystá se třídílné česko-polsko-slovenské školení MALL

Autor: Redakce UNO. Neděle 09. srpna 2015.

Read moreDům zahraniční spolupráce, Agentura pro mládež zve na třífázové česko-polsko-slovenské školení "MALL – from local to international". Školení MALL (Mobility Academy for Local Leaders - Akademie pro výměny místních lídrů) je třífázové školení, které si klade za cíl podpořit mládežnické lídry nebo začátečníky v oblasti práce s mládeží v jejich rozvoji z lokální projektové úrovně na úroveň mezinárodní.

celý článek

   

Strana 17 z 40