Svátek má Robert
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Semináře pro nno

Nadace Neziskovky.cz zve na účetní a daňové kurzy

Autor: Administrator. Sobota 19. prosince 2015.

Read moreVážení zájemci o problematiku účetnictví z řad nestátních neziskových organizací, rádi bychom Vás informovali, že kurzy Nadace Neziskovky.cz na první pololetí jsou již k nalezení na webových stránkách www.neziskovky.cz. Na první čtvrtletí roku 2016 jsme zařadili řadu osvědčených účetních kurzů i novinky.

Vyberte si a přihlaste se.

celý článek

 

Eurocentrum pořádá seminář k výzvám IROP

Autor: Administrator. Čtvrtek 03. prosince 2015.

logo iropEurocentrum Olomouc, regionální koordinátor informačních aktivit o Evropské unii, pořádá seminář pro žadatele v rámci IROP výzvy č. 14 a 15 Infrastruktura pro předškolní vzdělávání. Na programu budou i základní funkcionality monitorovacího systému MS2014+ a dodržení pravidel při zadávání veřejných zakázek.

Seminář se uskuteční v úterý 15. 12. 2015  od 9.30 hod. v prostorách Kongresového sálu Krajského úřadu Olomouckého kraje, Jeremenkova 40a Olomouc, (1. patro). Jednotlivé výzvy představí pracovníci Centra pro regionální rozvoj České republiky.

Bližší informace o programu akce  budou zveřejněny na webových stránkách CRR. Na akci se prosím registrujte na  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

 

Konference se zaměří na péči o bývalé vojenské prostory

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 12. listopadu 2015.

Read moreSpolek Naše příroda, o.s., který mimo jiné vydává stejnojmenný časopis, srdečně zve na 1. ročník Konference Naše příroda představující téma „Péče o bývalé vojenské prostory“, která se uskuteční v úterý 1. prosince 2015 v Olomouci. Nad konferencí převzaly záštitu ministerstva obrany a životního prostředí a Agentura ochrany přírody a krajiny ČR.

celý článek

   

Seminář představí nové výzvy IROP pro poskytovatele sociálních služeb

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 12. listopadu 2015.

logo iropEurocentrum Olomouc a Centrum pro regionální rozvoj České republiky zvou na seminář pro žadatele v rámci IROP výzvy č. 7 Deinstitucionalizace sociálních služeb za účelem sociálního začleňování a výzev č. 11 a 12 Sociální podnikání (v sociálně vyloučených lokalitách – SVL, a mimo SVL). Dále bude prostor věnován monitorovacímu systému MS2014+ a zadávání veřejných zakázek.

Seminář se uskuteční ve čtvrtek 26. 11. 2015  od 9.30 hod. v prostorách RCO Olomouc (salonek Centaurus), Jeremenkova 40b Olomouc a je zdarma. Jednotlivé výzvy představí pracovníci Centra pro regionální rozvoj České republiky. Bližší informace o programu akce budou zveřejněny zde. Na akci se prosím registrujte do 24. 11. 2015 na  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

 

V Olomouci se uskuteční Seminář evropských dotačních programů

Autor: Administrator. Pondělí 09. listopadu 2015.

Read moreZájmové sdružení právnických osob OK4EU spolu s Olomouckým krajem připravuje Seminář evropských dotačních programů, který se uskuteční v úterý 24. 11. 2015 v Olomouci. Hlavním cílem akce bude seznámit představitele Olomouckého kraje, měst a obcí, vzdělávacích institucí a neziskových organizací z regionu s možnostmi financování jejich aktivit z evropských dotačních programů a poskytnout jim praktické informace pro přípravu projektových žádostí.

Na semináři budou představeny komunitární programy Kreativní Evropa – Kultura a Erasmus+. Prezentován bude také Mezinárodní visegrádský fond. Každý přednášející v úvodu představí daný program s novinkami na rok 2016 a doporučí správný postup a rady pro vyplnění projektové žádosti programu.

celý článek

   

Strana 16 z 40