Svátek má Vlastislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Semináře pro nno

Kurzy nadace Neziskovky.cz Vám mohou pomoci zlepšit Vaši práci

Autor: Administrator. Středa 19. října 2016.

Read moreNadace Neziskovky.cz na podzim a zimu připravila pestrý program vzdělávacích kurzů. V nabídce najdete stálice i novinky ve všech oblastech, které neziskovky potřebují pro svou práci. Vybrat lze z kurzů zaměřených na fundraising, marketing a PR, legislativu, účetnictví, osobnostní rozvoj, řízení a vedení a v neposlední řadě sociální služby. Mezi podzimní novinky patří kurzy Buďte neziskovkou důvěryhodnou pro dárce!, Work - life balance aneb Jak být v dobré osobní kondici a Personální management a řízení lidských zdrojů. Přehled kurzů uvádíme níže:

celý článek

 

Seminář Sociální podnikání - legislativní ukotvení v ČR nabízí volná místa

Autor: Administrator. Pondělí 17. října 2016.

Read moreNadace rozvoje občanské společnosti pořádá seminář Sociální podnikání - legislativní ukotvení v ČR s Mgr. Alenou Zieglerovou, ředitelkou jednoho z odborů Řídicího orgánu Operačního programu Zaměstnanost na MPSV a zároveň vedoucí sekce zaměstnanosti a příjmů think-tanku Institut pro sociální inkluzi, z. ú. Seminář je určen pro vedoucí pracovníky, projektové manažery ale i pro další zájemce o dané téma. Seminář Sociální podnikání - legislativní ukotvení v ČR se koná 21. 10. 2016 od 9:30 do 16:30 hodin v prostorách Vzdělávacího středisko NROS, Na Václavce 9 v Praze.

celý článek

 

Nadace rozvoje občanské společnosti zve na seminář Inkluzivní vzdělávání

Autor: Administrator. Pondělí 19. září 2016.

Read moreNadace rozvoje občanské společnosti zve na seminář Inkluzivní vzdělávání vedený PhDr. Lenkou Felcmanovou, Ph.D., místopředsedkyní České odborné společnosti pro inkluzivní vzdělávání. Seminář se uskuteční 26. září 2016 od 9:30 do 16:30 hodin ve Vzdělávacím středisku NROS Václavka (Na Václavce 1135/9, Praha 5. Na programu semináře budou témata:

celý článek

   

Sháníte finanční prostředky pro svou neziskovku? Seminář Základy fundraisingu, zaměřený na firemní dárce, je tu pro Vás

Autor: Redakce UNO. Pondělí 05. září 2016.

Read moreVíte, jaký je fundraisingový argument vaší organizace, chcete si vyzkoušet například telefonické sjednání schůzky s potencionálním dárcem? To vše a ještě další se dozvíte na semináři Základy fundraisingu zaměřené na firemní dárce, vedeném Ing. Pavlem Němečkem, ředitelem neziskové organizace Sdružení D v Olomouci a ředitelem konzultační a poradenské agentury InfoThea. Seminář pořádá Nadace rozvoje občanské společnosti 13. září 2016 od 9:30 do 16:30 hodin, koná se v prostorách Václavka – Vzdělávací středisko NROS (Na Václavce 1135/9, Praha 5).

celý článek

 

Seminář „Spolky: aktuální otázky a (staro)nové povinnosti“

Autor: Administrator. Čtvrtek 28. dubna 2016.

Read moreUnie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje pořádá v rámci projektu „Spojujeme a inspirujeme neziskovky 2016“ praktický seminář Spolky: aktuální otázky a (staro)nové povinnosti. Věnovat se bude aktuálním otázkám týkajícím se vymezení spolků a pobočných spolků v českém právu, jejich činnosti, vnitřní struktury a přehledu a rozboru povinností uložených spolkům zákony včetně termínů pro jejich splnění. Seminář povede JUDr. Hynek Pečinka, místopředseda UNO OK a právník dlouhodobě aktivní jako dobrovolník v neziskovém sektoru.

Seminář se koná ve čtvrtek 12. května v Divadelním sále ZŠ Šumperk, Sluneční 38.

celý článek

   

Strana 13 z 40