Svátek má Robert
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Semináře pro nno

Cyklus vzdělávacích seminářů "PROBLEMATIKA ÚČETNICTVÍ A DANÍ Z POHLEDU NEZISKOVÉ ORGANIZACE"

Autor: Redakce UNO. Pátek 17. února 2017.

Read moreNadace rozvoje občanské společnosti Vás zve na semináře v oblasti problematiky daní z pohledu neziskové organizace. Hlásit se můžete na tyto semináře: Daň z příjmů právnických a fyzických osob za rok 2016 relevantní pro neziskové organizace, Účetnictví, daně a související problematika v neziskových organizacích v roce 2017 a Vedení účetnictví NNO a audit + Výroční zpráva z pohledu auditora. Semináře jsou určeny pro finanční manažery, ekonomy a účetní se zkušeností v oblasti finančního řízení, kteří chtějí zvýšit svou kvalifikaci a pro profesionální účetní pracující s NNO, kteří hledají odborné kurzy v této oblasti. Semináře se konají v první polovině března, podrobnosti o náplni a přihlášku naleznete níže.

celý článek

 

Zveme na seminář Neziskové organizace a EET

Autor: Redakce UNO. Pátek 03. února 2017.

Read moreNadace rozvoje občanské společnosti Vás zve na seminář Neziskové organizace a EETvedený RNDr. Mgr. Petrem Coufem, daňovým poradcem, který se dlouhodobě specializuje na zdaňování nestátních neziskových organizací. Seminář se koná 16. února 2017 od 9:30 do 16:30 hodin v pražském Vzdělávacím středisku NROS a je určen zejména vedoucím pracovníkům NNO, finančním manažerům, ekonomům, účetním ale i dalším zájemcům o dané téma.

celý článek

 

Volná místa na semináři v oblasti sociálního bydlení Sociální bydlení v souvislosti se změnou zákona – legislativní ukotvení v ČR

Autor: Redakce UNO. Úterý 31. ledna 2017.

Read moreNadace rozvoje občanské společnosti nabízí volná místa na semináři v oblasti sociálního bydlení Sociální bydlení v souvislosti se změnou zákona – legislativní ukotvení v ČR vedený Ing. Vítem Lesákem, MSc., ředitelem a Mgr. Janem Snopkem, analytikem z Platformy pro sociální bydlení. Platforma pro sociální bydlení vznikla v roce 2013 jako uskupení organizací a jednotlivců, kteří prosazují přijetí kvalitního zákona o sociálním bydlení. Platforma se dále věnuje informování o dobrých praxích u nás i v zahraničí a aktivně spolupracuje na jejich zavádění v místních podmínkách českých měst. Důležitou součástí aktivit Platformy je také podpora participace lidí se zkušeností bytové nouze. Více informací o Platformě lze nalézt na jejím webu a v rámci kampaně Mít svůj domov.

celý článek

   

Seminář pro žadatele programu Interreg V-A ČR-Polsko se koná 31. ledna v Šumperku

Autor: Administrator. Pátek 13. ledna 2017.

Interreg V A ČR PolskoOlomoucký kraj ve spolupráci se Společným sekretariátem programu Interreg V-A ČR-Polsko připravil seminář pro žadatele, který se uskuteční v úterý 31. ledna 2017 na Městském úřadu v Šumperku, pracoviště Jesenická 31. Začátek semináře je v 9:00 hodin. Seminář je určen zástupcům obcí, měst, neziskových organizací, projektovým manažerům a dalším zájemcům, kteří připravují projekty do programu přeshraniční spolupráce s Polskem v rámci výzev vyhlášených v prioritních osách 2, 3 a 4. Aktuální informace Vám představí zástupci Společného sekretariátu programu a Olomouckého kraje. Semináře se můžete zúčastnit i se svým polským partnerem a přímo na místě konzultovat Váš projektový záměr s pracovníky Společného sekretariátu. Tlumočení na semináři bude zajištěno.

Na seminář i konzultaci se můžete přihlásit do 27. ledna 2017 na adrese  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Podrobnosti ke stažení zde.

 

Školení Office 365 prakticky

Autor: Redakce UNO. Pátek 18. listopadu 2016.

Read moreChybí Vám efektivní a rychlá komunikace v rámci Vaší organizace? Máte již Office 365, ale neumíte naplno využívat všechny nabízené aplikace? Pokud Vaše odpověď je ano, tak právě pro Vás je tu workshop Office 365 prakticky. Office 365 je moderní cloudová kancelář, která nabízí profesionální e-mail, uložiště dokumentů, sdílené dokumenty, kontakty a kalendáře, veřejný web, chat a mnoho dalšího. Office 365 je řešení pro organizace, jehož velkou výhodou je vždy aktuální verze softwaru. Účast na workshopu je díky partnerům pořadatelské organizace TechSoup Česká republika zdarma!

celý článek

   

Strana 12 z 40