Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Semináře pro nno

Jeďte do Prahy na Dobrokonferenci!

Autor: Redakce UNO. Pondělí 25. března 2019.

fdvFond dalšího vzdělávání zve na závěrečnou „Dobrokonferenci“ projektu Dobrovolnictví ve veřejné správě, která proběhne ve čtvrtek 25. dubna 2019 od 8.30 do 17.00 hodin v Hotelu Modrá růže, Rytířská 16, Praha 1. Projekt měl za cíl pomoci rozvoji a organizaci dobrovolnických aktivit zaměstnanců veřejné správy a nastavit je na míru potřebám zaměstnanců příslušného subjektu veřejné správy a dané lokality.

"Tuto konferenci bereme jako příležitost poděkovat za spolupráci, seznámit s výsledky našeho projektu, zkušenostmi s dobrovolnictvím a nejlepší praxí v Česku," představuje cíle akce za pořadatele Veronika Pitrmucová a dodává: "Rádi uvítáme dobrovolnické srdcaře z celé republiky!"

Pozvánka a program - Dobrokonference

Pořadatelé prosí o potvrzení účasti nejpozději do 31. 3. 2019 online zde.

 

Pozvánka na seminář pro pomáhající profese: Autogenní trénink - základní stupeň

Autor: Redakce UNO. Pátek 22. února 2019.

Read moreInstitut sociálního zdraví Univerzity Palackého v Olomouci zve pracovníky z pomáhajících profesí na seminář Autogenní trénink - základní stupeňkterý se uskuteční v rámci tříletého vzdělávacího programu celoživotního vzdělávání nesoucího název Psychosomatika, biopsychosociální přístup k poruchám zdraví, který je realizován pod Cyrilometodějskou teologickou fakultou Univerzity Palackého. Lektorem bude prof. MUDr. Jozef Hašto, Ph.D. a seminář proběhne v termínu 15. - 16. 3. 2019. Pracovníci z členských organizací UNO OK mají 20 % slevu na účastnickém poplatku.

celý článek

 

Univerzita Palackého pořádá akreditované semináře pro pomáhající profese. Pro naše členy se slevou.

Autor: Redakce UNO. Pondělí 14. ledna 2019.

logo oushiUnie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje navázala spolupráci s Institutem sociálního zdraví Cyrilometodějské teologické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci. Institut nabízí našim členským organizacím slevu 20 % z účastnického poplatku za seminář, který bez slevy činí 2900 Kč za dvoudenní 12hodinový vyučovací program.

Semináře celoživotního vzdělávání v oblasti psychosomatiky jsou určeny pro pracovníky v pomáhajících profesích. Jedná se o kvalitní vzdělávací program akreditovaný MPSV garantovaný odborníky z Univerzity Palackého - hlavním odborným garantem je profesor klinické psychologie Peter Tavel a profesor psychiatrie Jozef Hašto.

25. - 26. ledna 2019 Psychosociální rizikové a ochranné faktory a resilience. Nástroje pro zjišťování  vztahového stylu, stresorů v dětství a v dalším průběhu života.

15. - 16. února 2019 Hypnóza

15. - 16. března 2019 Autogenní trénink – základní stupeň

12. - 13. dubna 2019 Empatická laboratoř

21. - 22. června 2019 Psychosomatika z klinického pohledu, terapeutické implikace

Podrobnosti o jednotlivých seminářích a přihlašování najdete zde: https://oushi.upol.cz/psychosomatika/ nebo vám je ráda sdělí Mgr. Ivana Svobodová ( Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript )

   

Pozvánka na workshopy: Jak spolupracovat s firemními podporovateli, jak dostat neziskovku do médií a jak na sociální sítě?

Autor: Redakce UNO. Úterý 06. listopadu 2018.

Read moreAsociace nestátních neziskových organizací ČR ve spolupráci s Plzeňským Prazdrojem pořádá seminář/workshop, jehož tématem je společné hledání odpovědi na otázku, jak navázat a rozvíjet spolupráci s firemními podporovateli. Přemýšlíte o oslovení firem ke spolupráci a podpoře Vašeho projektu? Koho oslovit a jakou formu zvolit Jak zaujmout a navázat spolupráci? Jak se kvalitně připravit na jednání? Co je důležité pro budování vztahu a pro rozvoj spolupráce? Nejenom na tyto otázky nám odpoví Monika Matyáštíková – Manažerka trvale udržitelného rozvoje z Plzeňského Prazdroje. Podělí se s námi o své zkušenosti z druhé strany. Na příkladech z praxe si ukážeme, co funguje a čeho se určitě vyvarovat.

Termín: 5. prosince 2018, 9:30 – 13:00
Místo: Plzeňský Prazdroj, Ovocný trh 8, Praha

celý článek

 

Pozvánka na celostátní konferenci Neziskový sektor 2019

Autor: Redakce UNO. Pondělí 24. září 2018.

1479308779 img-3618Unie zaměstnavatelských svazů ČR Vás zve na Konferenční den neziskových organizací - "NEZISKOVÝ SEKTOR 2019", který proběhne ve čtvrtek 29. listopadu v Praze - Palác Charitas, Karlovo náměstí 5. Konferenční den se koná pod záštitou zmocněnkyně vlády pro lidská práva a náměstkyně pro řízení Sekce pro lidská práva Úřadu vlády, Mgr. Martiny Štěpánkové, MPA. Cílem konference „Neziskový sektor 2019“ je diskutovat o aktuálních tématech v oblasti neziskového sektoru, tj. aktuální situace v legislativě, výhled na další období, vize, záměry, očekávané změny a rizika.

Konference se zúčastní zástupci státu, jednotlivých neziskových organizací, odborového svazu, podnikatelských subjektů, odborníci, politici. Podrobný program najdete zde. Přihlašovat se můžete na tomto odkazu.

   

Strana 5 z 40