Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

MAMMA HELP

mamma_help.pngMAMMA HELP, sdružení pacientek s nádorovým onemocněním prsu, o .s , vzniklo v roce  1999 .Dnes je největším onkologickým sdružením v České republice, poskytuje všestranou pomoc ženám s rakovinou prsu a jejich blízkým. Usiluje také o zlepšení veřejné informovanosti v možnostech prevence a léčení této civilizační nemoci.  Toto sdružení má 6 center, v Praze, Brně, Hradci Králové,Plzni, Zlíně a v Přerově.

V Přerově byla tato poradna založena v roce 2007 , má sídlo vedle Mamodiagnostického centra nemocnice Hranice, v ulici Dr. Skaláka 14. v Přerově.

infocentrum4.jpgMimo poradny pro pacientky s rakovinou prsu realizuje toto sdružení mnoho projektů a jedním z nich je i projekt  Růžová výšivka. Projekt trvá od roku 2005 a oslovil řadu mammahelpek i neznámých vyšívaček . Obrázky vyšité křížkovým stehem růžovou bavlnkou  se staly symbolem ženské solidarity, přátelství a pomoci.  Výtěžek z benefičního prodeje této výšivky je určen na provoz center.

 

prednaska.jpgVíce informací:

Jana Čaganová

Mamma HELP - sdružení pacientek s nádorovým onemocněním prsu, o. s.

www.mammahelp.cz

tel.: 733 126 958, 581 702 124

 

Podpořit dobrou věc už nemůže být snadnější. Stačí odeslat dárcovskou SMS ve tvaru DMS MAMMAHELP na číslo 87777. Děkujeme Vám. Cena DMS je 30,- Kč, MAMMAHELP od Vás obdrží 27,- Kč.