Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Občanské sdružení LUKA

luka_logo.gifObčanské sdružení LUKA je neziskovou organizací se snahou o prohlubování plnohodnotné integrace postižených dětí i dospělých ve společnosti. Pilotním projektem sdružení jsou „Mosty v Lukách" - integrační centrum, které po rekonstrukci bývalé školy v obci Loučka slouží k pobytům postižených a zdravých dětí a seniorů uprostřed přírody.

Součástí centra je i keramická dílna, počítačová učebna s internetovým připojením, infrasauna, hřiště, venkovní plocha s posezením, ohništěm a krytým podiem. Centrum má ideální podmínky pro ozdravné pobyty, školy v přírodě, školní výlety a další.luka_objekt.jpg

Spolupracujeme s ústavy sociální péče, dětskými domovy a speciálními školami při pořádání kulturních a sportovních akcí.

Pro rok 2009 jsme připravili:

Sportovní víkend a Letní integrační tábor  - pro děti zdravé i postižené luka_mosty_v_lukach.jpg

Počítače pro seniory v LUKÁCH - dvoudenní pobyty zaměřené na výuku počítačových dovedností

Pohoda pro seniory v LUKÁCH - pětidenní pobyt plný aktivit i relaxace

Víkend pro ženy

Jezdecký víkend - nejen pro milovníky koní, spojený s hipoterapií

Více informací o pobytech naleznete na www.os-luka.com, tf. 723 253 041, e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .