Svátek má Josef
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Nabídka kurzu Aktivizační techniky a práce s klientem ve SNOEZELEN prostředí

aktivizační techniky a práce s klientem ve snoezelen prostředíVzhledem k obrovskému zájmu v minulosti se Povzbuzení z. s. rozhodl v letošním roce ještě jednou zopakovat kurz Aktivizační techniky a práce s klientem ve SNOEZELEN prostředí, který se bude konat 19. až 20. září 2019 v multismyslovém centru Snoezelen Olomouc. Toto dvoudenní školení povede Bc. Jan Straka, který má dlouholeté zkušenosti s prací s klienty s těžkým kombinovaným postižením. V rámci kurzu, jenž bude kromě úvodní teoretické části pojat především prakticky, představí aktivizační techniky a možnosti práce, které jsou využitelné nejen pro cílovou skupinu osob s těžkým kombinovaným postižením, ale i další (seniory, děti aj.). Účastníci se budou moci také seznámit s technikami práce, které využívají pracovníci Snoezelenu Olomouc. Kurz bude probíhat v prostorách centra Snoezelen Olomouc, pro účastníky kurzu budou k dispozici k praktickému vyzkoušení multismyslové pomůcky. Více o centru zde

Časový harmonogram kurzu: 19. 9. 2019 9:00 – 16:00 hod., 20. 9. 2018 9:00 – 15:30 hod. Pro účastníky bude připraveno drobné občerstvení (čaj, káva, voda, sušenky, ovoce). Cena dvoudenního kurzu: 1 500,- Kč.

Prosíme o nahlášení zájemců o kurz do pátku 12. 9. 2019 na e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .