Svátek má Josef
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Mezinárodní setkání vozíčkářů na Velehradě 2019 hledá dobrovolníky

Maltézská pomoc VelehradTým organizátorů Setkání vozíčkářů na Velehradě 2019 Vás co nejsrdečněji zve a současně žádá o pomoc při XIX. Mezinárodním setkání vozíčkářů. Maltézská pomoc, o.p.s., hledá mezi svými příznivci dobrovolníky, tzn. asistenty a průvodce, kteří by pomohli s péčí o vozíčkáře nebo jinak postižené účastníky setkání a s celou organizací akce. Důležité informace: akce proběhne v termínu od 2. - 5. července 2019, příjezd na Velehrad 2. července 2019 v odpoledních hodinách (nejpozději do 18.00), plánovaný odjezd z akce bude 5. 7. 2019 po obědě (nejdříve po 14.00).

Ubytování i strava na dny 2.-5. července 2019 je pro Vás zajištěna (pouze večeře 2. července bude z vlastních zásob!). Ubytování jako obvykle ve třídách místní ZŠ (tzn. karimatku, spacák a přezůvky povinně s sebou). Jízdné na akci hromadnými dopravními prostředky proplatíme zpětně po akci. S sebou černé dlouhé kalhoty (jednotné a povinné oblečení k maltézskému stejnokroji), občanský průkaz, kartičku pojišťovny, léky a vlastní finance. Vaše přihlášení vnímáme s ohledem na službu účastníkům setkání jako závazné.

Poslední termín pro přihlášení je 3. června 2019. Přihlásit se můžete přes tento formulář.