Svátek má Marcela
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Přijďte si před prázdninami užít zajímavý program Rodinného centra Heřmánek

Heřmánek 2018 červenPo měsíci opět zdravíme z Heřmánku a představujeme Vám programovou nabídku na červen. Venku je krásně a je dost možné, že se vám už ani nebude chtít na programy chodit. Na to se však dá říct jen jediné - v parných dnech je v heřmánkovské chladivé herně velmi příjemně… Červen je posledním měsícem plným aktivit před odpočinkovými letními prázdninami a k tomuto odpočinku vám posíláme tip na zajímavou knihu.

Vězte, že s „Jednoduchým rodičovstvím“ autorky Kim John Payne neprohloupíte. Vede k zamyšlení nad zjednodušením života s dětmi, nad tím jak přistupovat k věcem prostě a jednoduše. Klidně se v létě zapomeňte v čase s knihou a nechte děti si jen tak hrát. Uděláte pro ně víc než neustálou snahou je zabavit, protože jak píše Kim John Payn ve zmiňované knize „Jednoduché rodičovství“: „Dětská hra vzkvétá, když ji jen umožníme a nesnažíme se ji řídit.“ Krásné léto s těmi, které máte rádi! Kompletní červnový program Rodinného centra Heřmánek naleznete ZDE.