Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Třetí kulatý stůl tematicky věnovaný nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) - GDPR

GDPRAsociace nestátních neziskových organizací v České republice pořádá pro velký zájem třetí kulatý stůl tematicky věnovaný nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů. Akce se koná v termínu 25. 4. 2018 od 9:30 do 12:00 hodin v „Pracovně“, Vlkova 628/36, 130 00 Praha 3. 

Účastníci budou seznámeni s dopadem nařízení na běžný chod organizace, jak se na tento přechod nejlépe připravit, co nepodcenit a co je naopak jen „mediální bublina“. Dále Vám bude představen Metodický postup Ministerstva práce a sociálních věcí ČR č. 2/2018 pro poskytovatele sociálních služeb, který je v podobě kodexu chování dle článku 40 zmíněného nařízení. Inspirovat se tímto dokumentem mohou veškeré nevládní organizace napříč sektory. Přednášet bude Ing. Jaroslav Dolanský z Ministerstva práce a sociálních věcí ČR a advokátka Mgr. Blanka Stará. Pořadatel si vyhrazuje právo na změnu. Na akci bude zajištěno drobné občerstvení. Účast na akci je zdarma a počet míst je omezen. Přihlášení na akci probíhá přes tento přihlašovací formulář