Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Jarní program Rodinného centra Heřmánek inspiruje děti i rodiče

Heřmánek 2018 březenPrvní jarní den, na který se všichni těšíme, je za dveřmi! A aby toho těšení bylo víc, předkládáme vám měsíční přehled heřmánkovského programu. I v březnu v něm najdete nejen vzdělávání, tvoření, či setkání se zajímavými lidmi, ale také prostor si oddechnout a načerpat sílu a inspiraci. A když už jsme u té inspirace, doporučujeme nepřehlédnout knihu Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii, autora Ladislava Zibury. Přináší to, co po utrmáceném dni, přinese osvěžení a vtip. No řekněte sami…

„Volba konkrétních slov může zásadně ovlivnit to, jak přijímáme různé rány osudu. Občas je proto důležité pojmenovat věci nesprávnými jmény. Mnohakilometrové zacházce tak neřeknu jinak než fakultativní výlet, akt podvodu, či krádeže označuji jako rošťárnu a když si více či méně zničím život, nahlas to komentuji pouhým „ajajaj, to jsi neudělal dobře, Ladislave“. Jak mluvíme, tak i přemýšlíme, a každý eufemismus činí problém snesitelnějším.“  A tak vám ze srdce přejeme, ať je šedá každodennost snesitelná a máte se pěkně, třeba i díky pohodové knížce, či Heřmánku… Krásný březen na některé z akcí Heřmánku! Kompletní program naleznete ZDE.