Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Spolek HATASPO zve na hasičský tábor s mezinárodní účastí hasičů z Polska s názvem ZACHRAŇUJME SPOLEČNĚ! II.

Hataspo táborSpolek HATASPO pořádá na XVIII. letní hasičská tábor Morava s mezinárodní účastí hasičů z Polska s názvem ZACHRAŇUJME SPOLEČNĚ! II. pro všechny zájemce ve věku od 6 - 18 let, nejen pro hasiče. Koná se v termínu od 15. do 25. července 2018 v táborové hasičské základně Jánské koupele.

Program tábora obsahuje: hasičské disciplíny - běh na 60m, štafetu dvojic, požární útok, střelbu, olympiádu, diskotéky, letní kino, scénky, ukázky profesionálních hasičů, polygon, lezeckou stěna, jízdu na raftech, první pomoc a záchranu, přežití v lese, soutěže, karneval, volbu miss a missáka, výlet - Davidům mlýn (lanové centrum) a hrad Helfštýn, vzájemné soutěžení a další aktivity. Navázání nového přátelství s hasiči z Polska (partnerem OSP Goslawice). Stravování je zajištěno 5× denně včetně pitného režimu, ubytování malých dětí ve zděné budově, dále zděné a dřevěné chatky. Cena pobytu na osobu za 11 dní: 4.400,- Kč. Hlavní vedoucí tábora Mgr. Marcela Vystrčilová, IČO 60947373, (vydáno osvědčení MŠMT ČR č. 13197/51-2003/31/003), vedoucí mládeže I. st. Bližší informace naleznete na tomto odkaze případně volejte na 724983780 nebo pište na e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Přihláška je ke stažení zde. Fotodokumentaci z tábora z minulých let naleznete zde nebo aktuální informace na facebooku akce nebo pořadatele.