Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

V Olomouci proběhne seminář zaměřený na personální plánování, získávání a výběr lidí

OlivyOlomoucké Rodinné centrum Olivy zve na seminář Personální plánování, získávání a výběr lidí. Ten se koná v rámci cyklu Manažerská akademie Unie center pro rodinu a komunitu v pátek 23. února od 9 do 17 hodin v prostorách centra. Na co se můžete těšit? Lektorka Eva Růtová projde následující témata: analýza pracovního místa, jak najít a oslovit ty správné lidi, jak má probíhá výběr pracovníků, hodnocení práce spolupracovníků a další. Registrační formulář naleznete na tomto odkaze, pozvánku na kurz zdeÚčast na semináři je pro pracovníky organizací sdružených v Unii center pro rodinu a komunitu zdarma.

Pro nečleny je vzdělávání podmíněno vstupem do Unie center pro rodinu a komunitu – (poplatek 100 Kč) a účastí na dalších 4 seminářích. Kapacita omezená! V případě dotazů kontaktujte koordinátorku projektu, Lenku Hrklovou - l Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .