Svátek má Marcela
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Využijte Zásobník projektových námětů Olomouckého kraje k řešení svých potřeb

kraj sidloVe spolupráci se sekretariátem Regionální stálé konference pro území Olomouckého kraje, sdružující zástupce všech klíčových sektorů v našem regionu, vám nabízíme možnost využívat Zásobník projektových námětů Olomouckého kraje. Jde o webovou databázi připravovaných (uvažovaných) projektových námětů, prostřednictvím které pomůžete definovat vaše požadavky na financování potřeb vašich organizací, vašich klientů, vašich komunit.

Regionální konference tak lépe zjistí, kde v kraji jsou jaké potřeby, a může se věnovat jejich řešení. Zároveň se i vy můžete dozvědět, jaké potřeby už jsou definovány ve vašem okolí nebo jaké je mají organizace s podobným posláním či klientelou jako ta vaše.

Zásobník projektových námětů vám může nabídnout:

  • bezplatný poradenský servis o českých a evropských dotačních programech (pro zadaný projektový záměr vám provozovatel Zásobníku zjistí vhodné dotační možnosti),
  • přehledné a strukturované informace o evropských dotačních programech a aktuálně vyhlášených výzvách,
  • inspiraci pro vaši činnost a řešení vašich potřeb (v Zásobníku vidíte i projekty podané dalšími subjekty).

 

Postačí se registrovat na webových stránkách  http://zpn.kr-olomoucky.cz a po potvrzení registrace zadat svůj připravovaný záměr nebo rovnou záměry. Více informací se dozvíte z přiloženého letáku. Potěší nás i zpětná vazba, jestli pro vás byla tato informace užitečná a jestli jste nabízenou možnost využili.

Leták ke stažení: pdfLeták_ZPN.pdf243.04 KB