Svátek má Irena
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Předvánoční novinky a program Centra Amelie

Vánoce centrum amelieJiž 4. prosince proběhne Koučinkový workshop Kruh změny s PhDr. Hankou Pokornou. Chtěli byste ve svém životě učinit změny, ale nevíte jak na to? Přijďte na workshop s PhDr. Hankou Pokornou a udělejte první krok. Čeká vás nejen trochu rozjímání, ale i praktický návod, který vám ve vytoužených změnách může pomoci. Srdečně Vás také zveme na Vánoční setkání v Centru Amelie Olomouc, které se uskuteční 13. prosince 2017 od 17 hodin. Těšit se můžete i na sladké občerstvení, které nám věnovala pekárna Pretiosus OL s.r.o. A co Vás čeká? Vystoupení Radoslavy Mičové, sólistky Moravského divadla Olomouc, za doprovodu Venduly Novákové (klavír) a Kristýny Dvořákové (violoncello), dále hudební soubor Církevního gymnázia Německého řádu pod vedením Veroniky Rajtr Pavlové, benefiční prodej originálních výrobků z dílny Amelie, vánoční punče a další příjemný program!

18. prosince se uskuteční Vánoční výtvarná dílna pro onkologicky nemocné a jejich blízké. Poslední letošní tvoření s Lídou Bednářovou se tentokrát odehraje v předvánočním duchu. Přijďte si vyrobit originální vánoční ozdobu.

V současné době probíhají v olomouckém Centru Amelie výběrové řízení na pozice psychologa a supervizora pro tým dobrovolníků s předpokládaným začátkem spolupráce během ledna 2018. Obě pozice by bylo možné sloučit. Zájemci se více dozvědí ZDE