Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Pronájem prostor pro školení a prezentace v Olomouci

OUN velky sal pronajemPlánujete uspořádání školení nebo prezentaci v Olomouci a hledáte vhodné prostory? Nabízíme vám pronájem školících místností v budově Oblastní Unie Neslyšících Olomouc na ulici Jungmannova 25. Budova OUN Olomouc se nachází 5 minut pěší chůze od vlakového nádraží, v blízkosti je tramvajová i autobusová zastávka. Školicí místnosti jsou vybaveny moderní prezentační a školicí technikou. Můžete si vybrat ze tří místností: přízemí velký sál a učebna číslo 1, o patro výše učebna číslo 2. Ceny pronájmu místností jsou uvedeny níže. Od pondělí do pátku je možné využít k občerstvení služeb kavárny, která nabízí kávu, čaj, nealko nápoje, případně zajistí předem dohodnuté občerstvení (bagety, koláčky apod.)

OUN Olomouc poskytuje pro osoby se sluchovým postižením sociální služby. Jsou to tlumočnické služby, odborné poradenství, sociálně aktivizační služby, sociální rehabilitace a telefonická krizová pomoc. Organizujeme kurzy znakového jazyka, pobytové akce pro rodiče a děti se sluchovým postiženým, sportovní dětské tábory pro děti se sluchovým postiženým, pravidelné besedy pro neslyšící i širokou veřejnost. Naším cílem je poskytování všech služeb neslyšícím, aby bylo dosahováno v maximální možné míře rovnocennosti neslyšících občanů s ostatní veřejností.

Finanční prostředky získané z pronájmu místností jsou využívány na podporu osob se sluchovým postižením prostřednictvím sociálních služeb.

Věříme, že Vás naše nabídka osloví a těšíme se na setkání a spolupráci s vámi.

Co Vám můžeme nabídnout:

  • Flip-chart, magnetické tabule, TV (velký sál), dataprojektor
  • Možnost připojení PC, internet Wi-fi
  • Možnost občerstvení ve vlastní kavárně - baru
  • K dispozici mikrovlnná trouba, el. sporák s troubou

 

Ceny pronájmu místností a vybavení naleznete ZDE.