Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Asociace NNO v ČR Vás zve na regionální seminář věnovaný tématu „sociální inovace“

ANNO logo1Regionální seminář „sociální inovace“ se koná 26. září 2017 od 10:00 do 15:00 hodin v prostorách Oblastní unie neslyšících Olomouc (Jungmannova 972/25, 779 00 Olomouc). Seminář poskytne pohled vybraných důležitých aktérů z prostředí České republiky na sociální inovace. Ukáže, co sociální inovace jsou, jak začít, jaké možnosti s sebou přinášejí, ale i úskalí, kterými prošli ti, kteří mají s touto oblastí již několikaleté zkušenosti. Podrobný program a další informace níže:

9:45 – 10:00 registrace

10:00 - 11:45 Iva Kovandová a Václav Lintymer (MPSV). Jak vidí sociální inovace MPSV? Informace k sociálním inovacím - Operační program Zaměstnanost (informace o připravovaných výzvách)

11:45 – 12:15 Představení Oblastní unie neslyšících

Coffee break/občerstvení

13:00 - 13:45 Mgr. Darja Šlahorová (ředitelka Spirála o.p.s.). Jak podnikají ve Spirále?

13:45 – 15:00 Ing. Milan Venclík (Komora sociálních podniků a společensky odpovědných organizací). Dopad inovací na strukturu a rozvoj společnosti. Co mohou sociální inovace konkrétního přinést a jak s nimi začít?

Registrace na email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo přes registrační formulář.

Seminář je součástí projektu Asociace NNO z výzvy OPZ 03_15_041 s názvem „Asociace nestátních neziskových organizací ČR jako most mezi veřejnou správou a neziskovým sektorem“. Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu.

Pořadatel si vyhrazuje právo na změnu.