Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Asociace veřejně prospěšných organizací ČR zve na seminář „Aktivní neziskovky důvěryhodné pro dárce a partnery“

avpo cr logoAsociace veřejně prospěšných organizací ČR Vás zve na seminář Aktivní neziskovky důvěryhodné pro dárce a partnery. Seminář proběhne v úterý 30. května 2017 od 10 do 12 hodin v bezbariérových prostorách Oblastní unie neslyšících Olomouc z. s. (Jungmannova 972/25). Obsahem setkání bude představení činnosti Asociace veřejně prospěšných organizací ČR (AVPO ČR) a diskuze o aktuálních tématech, která se týkají neziskových organizací.

Program:

• Co dárci a partneři očekávají od neziskovek?
• Mýty o neziskovkách a jak je bořit
• Aktuálně řešená témata (legislativa aj.)
• Jak pomáhá AVPO ČR a proč být jejími členy?
• Značka spolehlivosti jako záruka pro dárce a nástroj rozvoje NNO

AVPO ČR byla založena v roce 2010. Jejím posláním je přispívat k vytváření transparentního, spolehlivého a moderního neziskového sektoru. Svým členským organizacím poskytuje AVPO ČR konzultační a vzdělávací služby, pravidelně je informuje o novinkách týkajících se neziskového sektoru a aktivně hájí jejich zájmy. Od roku 2014 AVPO ČR nabízí neziskovým organizacím možnost ucházet se o značku Spolehlivá veřejně prospěšná organizace.

Přijďte se podívat, co může AVPO ČR udělat pro Vás! Setkání je určeno pro zástupce neziskových organizací. Vstup volný. Pro registraci vyplňte formulář zde.