Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Microsoft den pro neziskové organizace 2017 a další novinky z Techsoup

techsoup-logoPřijďte načerpat inspiraci a dozvědět se novinky týkající se cloudových služeb a dalších aplikací Microsoft. Přijďte ve čtvrtek 6. dubna již po deváté na Den pro neziskové organizace. Na akci se můžete těšit také na vyhlášení a prezentaci vítězných příběhů soutěže Microsoft NGO Awards 2017. Podrobnosti k akci a přihlašovací formulář naleznete na tomto odkaze.

Pokud potřebujete tvořit 3D multimediální obsah, 2D nebo 3D návrhy budov, infrastruktury nebo produktů, právě pro Vás je tu nový dárcovský program Autodesk, který nabízí oblíbené aplikace ve formě jednoletého předplatného a to za administrativní poplatek, který je zlomkem běžné tržní ceny. Více na tomto odkaze.

Studenti VŠE jsou opět připraveni pomoci. Rádi byste se tento semestr zapojili do spolupráce neziskových organizací a studentů VŠE a nechali si tak vytvořit interní týmový web nebo vylepšili nastavení jiných aplikací v rámci Office 365? Stačí vyplnit krátký dotazník.

Můžete také pomoci s výzkumem komunikačních nástrojů v neziskových organizací. Na Vysoké škole ekonomické je totiž nyní realizován výzkum, jehož cílem je zjistit, jaké komunikační nástroje využívají neziskové organizace pro svou vnitřní komunikaci a jaký postoj mají k využití firemní sociální dítě Yammer dostupné v rámci Office 365. Věnujte, prosím, pár minut svého času a pomozte tak při realizaci šetření.