Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Členské příspěvky Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje na rok 2017

Vážení zástupci členských organizací Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje,

na základě změn stanov provedených naším XVII. krajským sněmem dne 25. 1. 2016 stanovilo předsednictvo UNO OK dne 2. 2. 2017 roční členský příspěvek pro členské organizace UNO OK ve výši 100 Kč. Pro rok 2017 je splatný v termínu do 28. 2. 2017, nejlépe převodem na nově zřízený účet u Fio banky č. 2401102875/2010. Nutné je uvést variabilní symbol, kterým je IČ Vaší organizace, a do poznámky vložit název Vaší organizace. Po domluvě je možná také platba v hotovosti. Prosíme Vás o dodržení stanoveného termínu splatnosti. Potřebujete-li vystavit fakturu, uveďte v e-mailu na adresu  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript v tomto pořadí: IČ organizace, název organizace a její adresu včetně PSČ.

Na oplátku pro Vás v letošním roce jako střešní organizace, která by své členy měla spojovat a inspirovat, připravujeme obnovení pravidelných setkávání neziskovek podle oborů či regionů, vzdělávací aktivity, poradenství k Vaší činnosti apod. Rozsah, v jakém se nám podaří plány realizovat, závisí mj. na finančních zdrojích. Proto jsme požádali všechna okresní města Olomouckého kraje o dotaci na podporu naší činnosti pro Vás, naše členy. A máme už první pozitivní ohlasy. Členský příspěvek díky tomu mohlo předsednictvo stanovit jen v symbolické výši jako vyjádření toho, že i nadále chcete do naší Unie patřit a podílet se na její činnosti. Pokud tomu tak v budoucnu nebude, prosíme o sdělení této informace.

Děkujeme.

Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje, zájmové sdružení právnických osob, Jungmannova 972/25, 779 00 Olomouc