Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Uzávěrka pro podání projektových záměrů ČSOB Nadačního programu vzdělání se blíží. Další grantové programy budou následovat

ČSOB spolecenska odpovednost logoV lednu 2017 byl spuštěn 8. ročník ČSOB Nadačního programu vzdělání, ve kterém budou znovu rozděleny až 2 miliony korun. Do právě otevřené grantové výzvy se mohou přihlásit zajímavé a interaktivní projekty na zvýšení finanční gramotnosti u seniorů, osob se zdravotním postižením a sociálně znevýhodněných osob. Neziskové organizace mohou žádat o grant do výše 200 tisíc korun. Uzávěrka pro podání projektových záměrů je 31. ledna 2017.

Druhá grantová výzva bude otevřena v červnu a zaměří se na projekty zabývající se bezpečností v online prostředí. Podrobnosti k programu najdete na webových stránkách Společenské odpovědnosti ČSOB. Grantové programy ČSOB vypisuje v průběhu celého roku, na svých stránkách zveřejňuje oblasti podpory včetně aktuálního grantového kalendáře.