Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Naučte se fotit v přírodě i ve městě

pani--a-damy---to-je-nametu---Olomoucká skupina spolku Přátelé přírody z. s. s názvem Malá liška pořádá v neděli 17. dubna odpoledne v Olomouci fotografický seminář. Ten je určen úplným začátečníkům i pokročilým a může přijít opravdu každý. Účastníci se dozvědí praktické základy a několik doporučení o focení, aby jejich fotky vypadaly lépe.

"V první části si povíme, proč fotíme, jak fotíme, čím fotíme, jak fotit, jak nastavit různé foťáky pro focení různých situací, žánrů, za různých světelných podmínek a situací. Vysvětlíme si základní termíny (clona, čas, ISO, kompozice...), ukážeme si a vysvětlíme jejich vliv na výslednou fotografii, také proč a jak vhodně a rychle upravit fotky a jak je ukázat světu a i jak je uchovat a neztratit." přibližuje podobu semináře lektor Tomáš Pospíšil. "Ve druhé části si něco půjdeme vyzkoušet do parku nebo do centra města v praxi a pak lehce zhodnotíme své výsledné obrázky," dodává.

Kam přijít a co vzít s sebou, se zájemci dozví z pozvánky.