Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Tesco přichystalo peníze pro neziskovky. Mohou se zapojit do programu Vy rozhodujete, my pomáháme

tescoMáte nápad jak vylepšit okolí, ve kterém žijete? Zapojte se do našeho programu„Vy rozhodujete, my pomáháme“ , ve kterém rozdělíme celkem 2 700 000 Kč v 90 regionech České republiky mezi projekty, které se zaměří na podporu lokální komunity. Společnost Tesco podpoří projekty týkající se místních komunit a našich zákazníků. Projekty se mohou zaměřit na podporu revitalizace prostředí, vzdělávání, zdravého životního stylu, sociálně slabých a znevýhodněných skupin, dětí nebo nezaměstnaných. Rádi bychom pomohli změnit příběhy lidí ve vašem okolí po celé České republice.

Každá z vítězných neziskových organizací získá 30 000 Kč. Všichni můžete hlasovat a potěšit tak ty, na kterých vám záleží. Sledujte naše webové stránky, na kterých můžete přihlásit své projekty v termínu od 7. března do 3. dubna 2016.

Pro více informací se prosím podívejte na výzvu. Po přečtení výzvy vyplňte online formulář nebo doporučte náš projekt „Vy rozhodujete, my pomáháme“neziskovým organizacím ve vašem okolí. Ze všech podaných žádostí vybereme 3 projekty v každém z 90 regionů. Vítěz v každém regionu bude vybrán na základě vašeho hlasování v obchodech Tesco v průběhu května.

Více informací je na webu http://pomahame.itesco.cz/