Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Grantové výzvy OKD

nadace-okd-logoDruhá největší firemní nadace v ČR - Nadace OKD vyhlašuje grantové výzvy pro neziskové organizace, obce a města na rok 2011, ve kterých plánuje rozdělit kolem 60 milionů korun. Jako vždy jsou výzvy zaměřeny téměř na všechny veřejně prospěšné oblasti a jejich cílem je pomoci ke zlepšení života lidí v moravskoslezském regionu i v dalších regionech České republiky. Kromě toho se speciálně zaměřuje na podporu chráněných dílen a dalších forem pracovní integrace hendikepovaných.

Jedním z nejzajímavějších programů je také program ?Pro Evropu?, jehož prostřednictvím mohou obce a další neziskové organizace získat finanční prostředky na zpracování žádostí o dotace z Evropských fondů.

Podrobné informace jsou zveřejněny na adrese www.nadaceokd.cz. Potenciální žadatelé se také mohou přihlásit do grantových seminářů (1. 3. Ostrava, 3. 3. Praha).

Bulletin s přehledem grantů si stáhněte ZDE.