Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Máte nápad, jak zlepšit sousedské vztahy ve vaší obci? Přihlaste ho do programu souSedíme si!

via-logoNadace VIA vyhlašuje jarní kolo programu souSedíme si, zaměřeného na rozvoj mezilidských vztahů. Máte plán, jak probudit své sousedy ze zimního spánku? Jak dosáhnout toho, aby spolu začali více hovořit, plánovat a realizovat společné akce? Víte o něčem, co vaši komunitu stmelí, a zároveň umožní všem jejím členům přiložit ruku k dílu? Pak je program souSedíme si právě pro vás!

Na podporu vašich aktivit můžete získat až 100 000 Kč, k rozdělení jsou připraveny až 2 000 000 Kč. Pro realizátory podpořených projektů jsme navíc připravili nabídku vzdělávání v oblasti projektové práce a práce s komunitou. Bude se jednat o tři semináře, první je plánován na pátek 26. června.

Uzávěrka přijímání žádostí je 15. dubna, na realizaci kýženého projektu bude rok (od léta 2015 do léta 2016).

Další informace o grantovém programu včetně kompletního znění výzvy a formulářů s žádostí a rozpočtem naleznete na stránce programu. Kontaktními osobami jsou Lucie Voláková a Renata Wilflingová ( Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , 604 965 559).