Svátek má Alexej
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Olomoucká vozíčkářská štafeta 2014

vozickarska-stafetaTrend vozíčkářů Olomouc, Město Olomouc, PIM (Prague International Marathon), Univerzita Palackého a další připravují v předvečer Olomouckého půlmaratonu první ročník Olomoucké vozíčkářské štafety   a srdečně zvou širokou veřejnost k účasti na této akci.

Přijďte se  aktivně zúčastnit neobvyklé štafety, kdy se spojí dva světy v jeden jediný.
Zapojte se do 1.ročníku Štafety na vozíku!

Akce se koná v pátek 20. 6. 2014  od 13.00 do 18.00 hodin ve Smetanových sadech (hlavní park Flory – vedle pavilonu A )

200m ujede každý!

Přijďte se zapojit , podpořit nás, společně podebatovat, zazávodit si, vyzkoušet si, jak se „řídí“ invalidní vozík .

Prvních 250 dostane čelenku!!!

Cílem akce je spojit lidi na vozíčku, lidi s jakýmkoli handicapem, se zdravými lidmi a pomocí této unikátní akce vytvořit co největší společnou štafetu zdravých a handicapovaných lidí dohromady a tím vytvořit pouto solidarity, vzájemného sdílení a  ohleduplnosti…
Přijďte podpořit tak výjimečnou akci, kdy si i zdraví lidé mohou vyzkoušet na vlastní kůži omezení a také možnosti pohybu, které vnáší invalidní vozík do života .

Odměnou Vám bude dobrý pocit , sportovní čelenky a v 19 hodin doprovodný koncert skupiny Live Music Superheroes

Kdo nejede, ten fandí!

Registraci dobrovolníků naleznete zde.

Pokud budete mít problém s přihlášením, kontaktujte koordinátora akce, paní Marií Milarovou, tel. 606 240 731 případně e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript